Dijous de pregó, no parem la festa!

Dijous ens vam llevar ben d’hora per anar al circuit d’obstacles infantil de les Forces Blanques d’Intervenció. Un camió de bombers va assistir l’acte i els infants van aprendre més sobre aquesta professió. Per acabar, una bona festa de l’escuma els va remullar a tots.

A la tarda, la tradicional cercavila del pregó va recollir els Pregoners Anònims dels Blaus, que varen fer un pregó de caire reivindicatiu, recordant l’esperit de la Generació del 83 de l’any anterior. Mentrestant, a la plaça Perpinyà vam poder gaudir d’uns contes improvisats i musicats amb els De Moment, Fantàstics.

La Comitiva del Ganxet ens va deleitar els paladars amb les seves mongetes i cansalada, la botifarra a la brasa i, no podia ser menys, l’albergínia blanca amb un bon vi! A la mateixa hora, la Big Band Combo de Granollers feia el seu recital dins del FIMAC.

Per la seva banda, les Guapes s’anaven vestint amb les seves millors gales per tornar a batre tots els rècords! Aquest any, omplint tota la Carretera de gent ballant al ritme de les més GUAPES dels Blancs!

Per més fotografies consulteu la nostra galeria!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.