Fimac 2017

fimac16_logo

 

18agostOFF

Aquest any FIMAC comença 2 dies abans de Festa Major.

Ho farà de la mà de BuiraGR, participant del FIMAC 2015.

En Ramon camina junt amb la seva veu i la seva guitarra per alguns dels temes musicals pop-folk que més l’han marcat i que expliquen la ruta que ha anat seguint fins ara.

D’estil calmat, sincer i sense dreceres, durant 1h farà partícip al públic invitant-los a caminar en aquesta nova etapa.

20agostFIMAC innagura enguany la seva 4a edició  amb December Quintet, un quintet  molt lligat a la ciutat.  Ens oferiran l’espectacle “El Rostre Pàl·lid: música i cinema”,  una producció per a tots els públics, en què els components interpreten una banda sonora original durant la projecció de la mítica pel·lícula d’aquest geni del cinema mut.

Els components són:  

– Gabriel Amargant (saxo tenor i clarinet)

– Nil Villà (saxo alt)

– Roc Sala (piano)

– Nico Cabrera (contrabaix)

– Granollerí de la colla dels blancs, Joan Vidal (bateria)

22agost

Arriba per primer cop a la Festa Major la veritable música de DJ, l’scratch dels 80.

Hip hop, beats i funk animaran la nit a la muralla romana. Prepareu-vos per descobrir un set musical únic i per a passar una nit inolvidable. Freschuts i Fozzy són dos punxadiscos vinguts de Grècia preparats per animar la nit catalana.

 

23agost

 

Marcos Martínez, cantaor resident al palau del flamenco de Barcelona ens presenta un concert de flamenco tradicional per passar una vetllada amb molt de “duende”.

Ens presenta l’espectacle Sur Realista, espectacle que passarà pels estils de l’època daurada del flamenco. La companyia de Marcos Martínez està formada per artistes de primera línia com el guitarrista Ignasi Cama, la bailaora Yasmina Burgos o entre d’altres.

24agost

beethoven

 

L’orquestra de Cambra d’Amics de la Unió és una orquestra formada per estudiants de música amb ganes de tocar i fer bona música, en aquest cas, clàssica.

Els intèrprets, tots cursant el grau professional de música, seran els protagonistes d’una vetllada de música a mans d’intèrprets granollerins.

Haizetazur és un duet de txistu i marimba que fusiona dos instruments tradicionals: el txistu, provinent de la cultura basca i la marimba, instrument de cultures africanes i americanes. La tradició i la innovació s’uneixen en aquesta formació mitjançant les dues sonoritats tant oposades. Maite Sagastibelza, txistulari, i Nerea Quincoces, percussionista, ens oferiran un concert que segur que no ens deixarà indiferents.

 

25agost

25agost_interac

 

Aquest any torna el FIMAC interactua. Un espai on tothom té la oportunitat de tocar l’instrument més popular de tots els temps. Qui vulgui podrà tenir el seu moment de glòria provant l’instrument i tocant el que els vingui de gust.

Animeu-vos a passar i tocar alguna tecla!

26agost_country

 

La cloenda del FIMAC 2016 tornarà a la Caserna amb una nit temàtica inspirada en el Western més americà. Gaudirem de gastronomia, tradició i música en una nit que tornarà a ser màgica. L’ambient musical serà immillorable amb els grups Moonshine Wagon i Red Pig Bluegrass Band.

26agost_country2

fimac16_baquetes

Comments are closed