Assemblea PreFESTA MAJOR 2013

  • Post category:Blog

Benvolguts Blancs i Blanques de Granollers,

El temps passa ràpid, l’estiu avança i d’aquí ben pocs dies ja tindrem la Festa Major aquí. I aquesta no serà una Festa qualsevol, ja que aquest 2013 celebrem 30 anys!

És per això que volem convocar-vos el proper dijous dia 22 d’agost, a les 19:00 hores a Roca Umbert a l’última Assemblea de la Colla abans de començar la Festa Major.

Creiem que és un bon moment per felicitar-nos. Ja fa mesos que junts vam començar a pensar la festa, a imaginar actes, a somniar elements… i amb molt d’esforç, imaginació i un munt d’ hores passades al local podrem fer reals totes aquestes idees. Ha estat un plaer veure com pencàveu de valent, estem molt orgullosos de vosaltres.

Però no ens hem de conformar amb la gran feina feta . Per la Colla Blanca, sempre ambiciosa, ara arriba el gran moment de l’any. Queda l’últim esforç, la competició. És el moment de posar-nos la samarreta, lligar-nos el mocador (després del repte) i sortir a marcar la diferència.  Si hi ha un element que ens caracteritza aquest és l’actitud. Gaudim cada moment del nostre color, fem que la gent s’encomani de la passió que el Blanc desprèn. No hi ha res més atractiu que un grup de gent apassionada pel que fa i nosaltres sabem com fer-ho.

Blancs, si l’any passat teníem un gran repte, aquest any en tenim un de gegant! No hi ha zoològics, rumba ni bastoneres que puguin aturar-nos quan posem tot el nostre orgull en fer el que millor sabem fer.

Aquesta festa la recordarem tota la vida, la victòria és a les nostres mans!

DIA: DIJOUS 22 D’AGOST DE 2013.

LLOC: ROCA UMBERT

HORA: 19.00

FEM UNA GRAN DEMOSTRACIÓ DE FORÇA, US HI ESPEREM A TOTS!