BLANCS ES PRESENTA COM A NOU PATROCINADOR DE BM GRANOLLERS

BLANCS ES PRESENTA COM A NOU PATROCINADOR DE BM GRANOLLERS
  • Post category:Blog

BLANCS ES PRESENTA COM A NOU PATROCINADOR DE BM GRANOLLERS

L’acord serà efectiu durant la temporada 2017-2018, amb possibilitat d’ampliar el contracte en cas de que la colla dels Blancs guanyi la 4ª Festa Major consecutiva.

Després de diverses negociacions entre les dues entitats, el club granollerí ha presentat aquesta setmana el seu acord amb la Colla dels Blancs de Granollers. El contracte està previst per a la temporada 2017-2018, tot i que ambdues parts han confiat en que aquest enllaç duri molts anys més. Tot i això, l’última paraula la tenen els socis del BMG, així com els membres de la colla dels Blancs, que hauran d’aprovar el contracte en una Assemblea extraordinària que es celebrarà passades les festes de Nadal, i on s’espera una gran participació donada la importància d’aquest pas.

El cap de colla dels Blancs, Ramon Forns ha declarat que “és un gran honor prendre el relleu a Fraikin” i confia en que l’empresa “segueixi col·laborant amb la Festa Major cedint els seus vehicles, com ha fet fins ara”. Forns assegura que les relacions entre Fraikin i Blancs no tenen perquè veure’s afectades per l’acord amb el BMG. Alhora, el cap de colla confessa que aquest acord ha estat possible gràcies a l’augment de vendes en el marxandatge de Blancs: “haver guanyat la tercera festa major consecutiva ens ha aportat uns beneficis que mai hauríem imaginat […] volem aprofitar aquesta oportunitat per implicar-nos en el BMG, que sempre hem vist com una cantera per a la Colla dels Blancs”.

Per altra banda, Josep Pujadas, president del BM Granollers ha manifestat que tot el club està molt satisfet per l’acord, assegura que “el blanc sempre ha estat el color predominant en les nostres gestes, i ara encara tindrà més força”. A més, ha confessat que “al llarg de la història del club, gairebé tots els jugadors han estat Blancs convençuts”, fet que demostra la predisposició d’aquest a acollir el nou patrocini.