Blancs replanteja el seu model de mertxandatge arran de l’anunci de l’Ajuntament d’endarrerir la Festa Major

You are currently viewing Blancs replanteja el seu model de mertxandatge arran de l’anunci de l’Ajuntament d’endarrerir la Festa Major
Font: http://www.granollers.cat/festamajor/la-botiga
  • Post category:Uncategorized

Aquest 2019, arran del canvi de data de la Festa Major anunciat per part de l’Ajuntament de Granollers, la Colla dels Blancs ha posat diverses mesures en marxa per contrarrestar els efectes negatius que es preveuen en les vendes de la Botiga de Festa Major, segons la professora Marisa Laperla.

Marisa Laperla és professora del grau d’Administració i Direcció d’Empreses que la Universitat Central de Catalunya – Universitat de Vic, imparteix al reeixit CTUG. Segons la professora Laperla les vendes baixaran a Blancs entre un 6 i un 14% endarrerint la Festa Major a principis de setembre. Preguntada per Blaus no ha sabut donar una resposta clara, degut a la falta d’informació, però estima que podrien rondar entre el 4 i el 10%.

Per aquest motiu i amb previsió pels propers anys, la Colla dels Blancs ha decidit que el proper any 2019 no posarà a la venda una nova samarreta de col·lecció i farà mocadors en blanc, sense estampació. Les samarretes antigues es vendran fins a exhaurir les existències, donant així sortida a l’stock actual. D’aquesta manera es preveu contrarrestar la davallada d’ingressos amb menys despesa.

Des de la Colla assegurem però que es treballa per millorar el pressupost i s’han iniciat converses amb empreses de Granollers per incloure publicitat a samarretes i mocador de cara a l’any 2020. L’Àngel Mudo, representant de la Junta de la Colla dels Blancs, membre de la comissió de Mertxandatge, explica que donada la situació no es pot tancar cap porta a noves formes de finançament.

Font: http://www.granollers.cat/festamajor/la-botiga