Del Purgatori a l’Inferno

  • Post category:Blog

image

Després de recuperar-nos de la festa que va generar la Colla dels Blancs de Granollers en el seu Cercatapes “Del Purgatori a l’Inferno” ens agradaria agrair en especial la participació dels diferents restaurants que van col·laborar en l’acte a través de les delicioses tapes i vi que vam poder degustar entre música, balls i focs! Moltíssimes gràcies a tots!

 

Vam poder assaborir les croquetes del Tàbata a la Sala Tarafa mentre escoltàvem una peça especial del Musical, vam poder tastar diferents vins de Lavinentesa mentre globus blancs queien del cel i la música de Mushow ens feia ballar, els bunyols de la Taverna de Can Pipa mentre ballàvem amb els Ganxet el ball del fanalet a la Plaça de la Caserna, el pa amb tomàquet amb pernil i dàtil del restaurant El Patufet a la Plaça de les Olles mentre miràvem embadalits com ballaven les Afrotarades , i finalment la piruleta de llagostins del Tapes i el pastís de formatge de la Magrana al carrer Anselm Clavé mentre ballàvem swing i les dames ens encisaven amb els malabars de foc!

 

També ens agradaria agrair i enviar una abraçada ben forta a tots aquells grups de Blancs que van fer possible aquest acte: Guapes, La Comitiva del Ganxet, El Musical, Mushow, Blanqarivm, Swing&Shout, Caviar Blanc, Saltimblanquis, Blancs Fire Department, Tutocotot, Dames i Afrotarades!

 

I per últim, anunciar-vos que tots els participants van poder escollir la millor tapa de tot el recorregut a través de la butlleta de l’acte, així doncs, ja tenim guanyador a la millor tapa del Cercatapes “Del Purgatori a l’Inferno” i és ……..

 

Moltes felicitats Restaurant Tapes de Granollers! (Plç. Lluís Perpinyà 19)

 

I si durant aquest dies de festa voleu anar a dinar o sopar fora us recomanem que visiteu els següents bars i restaurants:

 

Tàbata al c/ Corró 15

Lavinentesa al c/ St. Elisabet 2

La Taverna de can Pipa al c/ Aureli Font 1

El Patufet a la Plaça Josep Maria Folch i Torres 12

El Tapes a la Plaça Lluís Perpinyà 19

La Magrana al c/ Joan prim 6

 

Visca els Blancs!