Dijous de pregó, no parem la festa!

  • Post category:Blog

Dijous ens vam llevar ben d’hora per anar al circuit d’obstacles infantil de les Forces Blanques d’Intervenció. Un camió de bombers va assistir l’acte i els infants van aprendre més sobre aquesta professió. Per acabar, una bona festa de l’escuma els va remullar a tots.

A la tarda, la tradicional cercavila del pregó va recollir els Pregoners Anònims dels Blaus, que varen fer un pregó de caire reivindicatiu, recordant l’esperit de la Generació del 83 de l’any anterior. Mentrestant, a la plaça Perpinyà vam poder gaudir d’uns contes improvisats i musicats amb els De Moment, Fantàstics.

La Comitiva del Ganxet ens va deleitar els paladars amb les seves mongetes i cansalada, la botifarra a la brasa i, no podia ser menys, l’albergínia blanca amb un bon vi! A la mateixa hora, la Big Band Combo de Granollers feia el seu recital dins del FIMAC.

Per la seva banda, les Guapes s’anaven vestint amb les seves millors gales per tornar a batre tots els rècords! Aquest any, omplint tota la Carretera de gent ballant al ritme de les més GUAPES dels Blancs!

Per més fotografies consulteu la nostra galeria!