Dilluns, dia de grups nous

  • Post category:Blog

El dilluns de Festa Major s’ha presentat ple d’activitats per a petits i grans, però per la Colla dels Blancs han destacat dos actes, els dels grups nous!

Hem començat el matí d’hora amb els Jocs Gegants, on hem omplert de jocs, nens i rialles la plaça de la Corona matí i tarda.

Els intrèpids Saltimblanquis han construït un circuit de Karts a pedals a la plaça de Can Trullàs. Obstacles, globus d’aigua i molta diversió! Un acte que ha aplegat a molta gent i han pogut gaudir de la cursa. Felicitats Saltimblanquis, una gran estrena!

A la nit, un dels clàssics dels sopars blancs: Fica-l’hi, Posa-l’hi, la botifarra al forat, on els participants han pogut fer-se a la brasa el pa especial i la botifarra. Per acompanyar el sopar, vam viatjar fins al centre del Swing amb els Swingtònics com a grup de música convidat i el nou grup Swing & Shout com a organitzador de l’esdeveniment, que van fer una gran masterclass per a tothom.

A la plaça Perpinyà, els Mushow van fer cantar tota la plaça amb el seu espectacle Els Mushows de Bremen! Després de diverses proves de cant i riures, la Desi va guanyar el concurs i es va convertir en l’ase dels Mushows de Bremen. Per acabar la nit i després del concert de Germà Negre, els ja tradicionals DJ 3Porquets o Fokas, com són coneguts.

Consulta totes les fotografies de la jornada aquí.