FMBiB2025. De què va tot això i perquè hi hem d’anar?

  • Post category:Blog

Aquest setembre s’ha engegat des de Comissió de Festa Major de Granollers, l’òrgan que engloba Blancs, Blaus i l’Ajuntament de Granollers, les jornades #FMBiB2025.

De què va tot això?
Aquestes jornades formen part d’un procés de reflexió sobre el present de la festa i el futur d’aquesta, cap a on va, cap on volem que vagi, i que de ben segur servirà per marcar les línies d’actuació pels propers anys. És a dir, el que es parli i acordi en aquestes jornades marcarà el futur de la Festa Major de Granollers.
 
Perquè hi hem d’anar?
Els Blancs, i tu, com tota la gent que gaudeix, participa i organitza la Festa Major, sempre tenim moltes coses a dir i no sempre ho fem a l’espai adequat o potser no té una repercussió posterior. Posar-ho en comú entre tots els agents de la festa, per establir una reflexió final, és la millor manera de poder canviar les coses i garantir que aquelles que ens agraden no canviïn.
La gràcia d’aquestes jornades és que hi hagi representació de tots els sectors implicats: les colles, els tècnics, el públic, els més implicats o els que menys, els botiguers, els veïns, etc. Així doncs, la teva veu és molt important.
He d’anar a reunions de temes que no m’interessen i que no sé ni què en penso?
Res d’això! S’ha creat diferents àmbits per temàtiques perquè així puguis apuntar-te només a la temàtica que més t’interessi o on tinguis més coses a aportar. Només seran algunes reunions, segur que molt interessants i profitoses!
En vull saber més, m’ho expliques?
Per tots aquells que no ho tingueu clar o encara tingueu dubtes, aquesta tarda, a les 19 h serem a la Troca amb algunes de les persones que coordinen aquestes jornades i ho explicaran millor a tots els qui ens hi acostem. Passa-t’hi si no ho tens clar!
M’hi apunto!
Aquí teniu l’enllaç per apuntar-vos: http://fmbib2025.cat/
Us demanem també que feu extensiu aquest correu a tothom que creieu que li pugui interessar!
noname