La Colla dels Blancs renova la seva junta, amb Ramon Forns al capdavant

You are currently viewing La Colla dels Blancs renova la seva junta, amb Ramon Forns al capdavant
  • Post category:Blog

L’assemblea també ha servit per presentar la nova pàgina web de l’entitat

L’assemblea de la Colla dels Blancs de Granollers ha renovat la seva junta directiva pels propers dos anys. Ramon Forns està al capdavant de la nova junta, triada amb 34 vots a favor, succeint a Aleix Caussa. Així mateix, durant l’assemblea s’ha presentat la nova pàgina web dels blancs, més dinàmica i modular.

La nova junta directiva escollida estarà formada per 14 persones, la meitat de les quals són noves incorporacions. En concret, estàra formada per Andrés Alba, Anna Asbert, Hèctor Botey, Miquel Canudas, Gemma Duran, Ramon Forns, Adrià Gonzàlez, Bernat Lloret, Victor Maldonado, Joan Mora, Jordi Reixach, Oriol Serra, Lluís Simon i Anna Villegas.

Ramon Forns
Ramon Forns, nou cap de colla de Blancs

Ramon Forns ha valorat que “Blancs està en un bon moment a nivell intern” i molta més gent simpatitza amb els Blancs. Per a ell, el repte que té amb Blancs és “seguir i potenciar el canvi que va representar la reevolució fa 2 anys a nivell de cohesió de colla i de manera de fer”.

El nou Cap de Colla és Dissenyador i Programador Web i monitor de l’Esplai Guai! de Palou. Amb 26 anys d’edat, fa més de 10 anys que és membre de la Colla dels Blancs de Granollers i 8 anys que és membre de la Junta. És el dissenyador i creador de la samarreta i el mocador de Blancs de les últimes festes majors.

A més a més, s’ha inaugurat la nova pàgina web corporativa de Blancs amb la que es donaran a conèixer totes les notícies de Blancs i els seus grups amb un nou aspecte més dinàmic. El nou format és molt més visual i vol fer més fàcil que els visitants coneguin qui són els Blancs i animar-los a participar. La seva nova estructura per mòduls permetrà tenir un nivell més alt d’actualització i amb molts blocs nous que aniran apareixent al llarg de l’any.