La Colla dels Blancs trasllada la Disco Inferno al Parc Firal

  • Post category:Uncategorized

L’acte nocturn més atrevit i consolidat de la Festa Major canviarà d’espai degut a les diverses limitacions de la Plaça de la Porxada i passarà a tenir un cost de 10€.

Disco Inferno 2017

La Colla dels Blancs, una de les entitats encarregades de l’organització de la Festa Major de Granollers, va decidir a l’assemblea del passat 17 de desembre deixar la Plaça de la Porxada per traslladar la Disco Inferno al Parc Firal.

La Disco Inferno és un acte nocturn que se celebra cada dimecres de Festa Major des de fa 10 anys. Durant les 4 hores que dura la festa, la Colla dels Blancs omple la plaça dels hits musicals del moment i dels últims anys.

Aquesta decisió s’ha pres definitivament degut a diverses raons, entre les quals en destaquen: l’obligació per part de l’ajuntament d’instal·lar limitadors de so a les places; la necessitat de contrarrestar els ingressos de la botiga de Festa Major de la Colla dels Blaus, que tripliquen en vendes respecte a la Colla dels Blancs, generant així una desigualtat econòmica a la festa; i per les reiterades queixes dels veïns davant dels actes nocturns al centre de la ciutat.

Enguany i per primer cop, la Disco Inferno tindrà un preu de 10€ i inclourà dues consumicions. Amb això, la Colla dels Blancs pretén arribar a més gent, millorar els ingressos i obrir nous espais a la Festa Major de Granollers. Ja es poden comprar a través de la pàgina web d’Escena Gran.

PD Pausa serà un any més l’encarregat d’animar la festa durant tota la nit, les portes del recinte s’obriran a les 11 de la nit, l’accés serà a partir dels 16 anys, hi haurà servei de Food Trucks, es donaran obsequis durant tota la nit i s’acabarà la festa amb un esmorzar.