Pedra del Desencant. Número 1-Diumenge

You are currently viewing Pedra del Desencant. Número 1-Diumenge

Quan el poble parla, tothom calla. Em sap greu, però, Blanques que us heu estat preparant tot l’estiu amb les més estrictes rutines de ‘sun-bathing’ per lluir el millor moreno amb la samarreta blanca; Blaves que heu passat quinze dies en un retir espiritual a base d’ayahuasca per impregnar-vos del ‘sentimiento blavo’… La il·lusió avui s’esvaeix a base d’hores de peu, esperant sota un sol de justícia per… Un minut de glòria a la Porxada? Pocs actes amb menys utilitat que LA Cercavila i el lluïment. Potser tenim sort i plou. 

Per amenitzar-ho, comptem amb un bonic (?) toc d’inici que es converteix en una estranya passarel·la d’instruments desafinats, tocant una melodia semblant, però que no és ben bé la mateixa. Volieu Festa Major i teniu doble ració de gralla.  

Per sort, per fer passar l’estona, un grup d’eixelebrats han tingut la bona pensada de fer un acte durant les llargues… Llargues hores fins al repte. Sembla que Blancs contraprograma l’acte més vist a Granollers des que existeix la Festa Major. Els il·luminats són FIMAC, uns sospitosos habituals de la colla, que es dediquen a organitzar concerts en diferents racons de la ciutat. 

Ara sí, tornant al repte. Veient el nivell de la inspiració d’enguany per part de les dues colles, serà tot un èxit si els dos reptes no giren sobre el mateix. Però Blaus, tranquil·les, no ens fa falta que ningú ens repti a fer una bona festa per motivar-nos. Bona sort 😉