Pedra del Desencant. Número 3-Dimarts

You are currently viewing Pedra del Desencant. Número 3-Dimarts

Quan el poble parla, tothom calla. “Hi creus, ho crees”: així és com comença tot a la Festa Major, i com ha començat el dimarts, un dels dies més creatius per Blancs. Perquè, en un moment de deixar-se el físic, les ganes de ‘juerga’ i la diversió als carrers granollerins, també toca buidar-se el pap (hi ha gent que oblida que en aquestes dates no fa falta oblidar dignitat). 

Creus en el tai-txi, crees un acte de tai-txí; creus en la mitja, crees un acte de fer mitja. Creus en el ‘Tritorefresca’t’… Bé, almenys ho han intentat. Creus en els vikings? Sí que s’ha de creure fort per integrar-los en aquest fil conductor, sí. Podríem estar així tot el dia, i quines ‘risas’ ens faríem. 

Dissenyar una samarreta única de Festa Major, organitzar muntatges sobre el llenguatge, fer precisament del llenguatge un mitjà d’expressió per delectar-nos amb la glossa i crear música del reciclatge, això sí que és imaginació. Però bé, si no et convenç sempre pots anar a fumar un ‘canuto’ i escoltar reggae a la plaça més fosca de Granollers.