JOAQUIM FARGAS. 33. Mushow , Caviar Blanc.


quim

 1. Noms pels quals també ets conegut. Quim, em sembla que no tinc cap altre nom… Si és així m’agradaria saber-los, sóc molt fan dels sobrenoms!!
 2. Quan no és Festa Major, què fas amb la teva vida? Em dedico a moltes coses, no sé si m’hi cabran totes aquí. Treballo en una escola, també sóc conte contes i animador infantil, treballo en una empresa per la divulgació de la ciència, faig balls tradicionals, estic dins del moviment escolta fent formació, jugo a jocs de taula i tinc un bloc de contes on escric contes quan m’avorreixo.  Ah, també procuro sortir molt de festa!!
 3. Mocador al coll o al canell?  Tu m’has vist el coll, amb la papada i la barba, no es veuria pas el mocador!! Al canell!! Queda més èpic aixecar el puny enlaire amb el mocador dels Blancs
 4. A una bona festa, no hi pot faltar…  Amics, música, cervesa i riures…. Tota la resta vindrà rodada!!
 5. Aigua, Refresc, Cervesa, Aigua de València, Mojito, Combinat o Combinat Prèmium?  CERVESA!!! No m’agrada l’alcohol destil·lat, el prefereixo fermentat… Tot i que els mojitos que preparen els forces d’intervenció blanques estan de vici!! Els penso contractar en alguna festa que organitzi.
 6. “Granollers fa Festa i no pensa”… En anar a follar? En jugar a escacs?  Es fa molt difícil sentir tant anys aquesta frase i no pensar en l’endemà.
 7. Vaig decidir ser Blanc perquè… Per què m’ho van imposar!!
  Ara us diré un secret, però jo no sóc de Granollers, sóc de Barcelona de tota la vida. Ravalero!! Un dia, ara farà moooolts anys, un amic em va convidar a les festes de Granollers, ell em va dir que era Blanc i que jo també ho seria (bàsicament perquè sinó em feia fora de casa seva), vaig acceptar i des d’aleshores sóc el Blanc més Blanc que hi ha hagut mai, fora de Granollers!!!
 8. Un grup de Blancs en que t’agradaria formar part. Està clar que Blanqarivm!! Heu vist quines noies que tenen?? Qui no voldria ser blanqarivm!! Però oju, si he de tenir mojitos gratis cap a les forces que vaig. De fet m’agradaria formar part de tots els grups una mica.
 9. Em camviaria a l’altra colla si… ens demanessin ajuda per guanyar l’estirada de corda!! Ja em comencen a fer pena i tot, pobrets!!!
 10. Blancs per davant de… Per davant i per darrere, per dalt i per baix, per dins i per fora, d’esquerra a dreta i de dreta a esquerra!!